Romanii din Dublin se mai intalnesc din cand in cand la o bere, prin urmare credem noi ca ar fi interesant sa ne spuneti unde anume va intalniti in Dublin pentru a bea o bere rece. In afara de avantajul de a gasi puncte de atractie comune, credem noi ca veti da o mana de ajutor si noilor veniti in Irlanda, stabiliti la Dublin.

Din ceea ce stiam eu acum cativa ani, cand am vizitat un bun prieten stablit la Dublin, castigul mediu al unui roman angajat legal in Irlanda [ ma refer desigur la zona vizitata ] era de 2000 de euro/luna. Din banii astia, cu siguranta ca macar odata pe saptamana poti si chiar trebuie sa iesi la o bere cu prietenii. Din cate mai stiu, plata in Dublin pentru cei ce lucreaza sezonier, este de 8,65 euro pe ora, deci cam departe de ce se spune despre venitul de peste 2000 de euro net pe luna.

Probabil ca daca gasiti un loc de munca in contabilitate sau vanzari ar trebui sa fie ceva mai bine, dar asta inseamna doua treburi, limba engleza la perfectie, diplomele la voi si curaj. Prietenul meu lucreaza intr-o firma de conatbilitate, iar el spunea ca e de doua ori mai usor decat in Romania.

Mult mai bine este in zona IT, eu am reusit sa fac ceva bani de buzunar in doar 18 zile cat am stat la prietenul meu, am umblat cu notebook-ul la subrat, am propus sa le fac cateva site-uri celor cu magazine, a prins si am luat 1500 de euro. Nu a fost rau ce ziceti?

bere-dublin