Se pare ca luna mai este luna concertelor romanesti in Irlanda, iata ca dupa ce am anuntat ca Mega concertul Andra va fi in data de 18 mai la Dublin, iar ceea ce nu v-am spus inca este ca si pe 17 mai in Dublin va concerta Nicolae Furdui Iancu impreuna cu Cristian Pohomaci la Conertul aniversar 70 de ani de activitate – Junii Sibiului, Cornelia si Lupu Rednic vot fi in concert la Dublin pe data de 30 mai!

Biletele la concertul sustinut de  Nicolae Furdui Iancu si Cristian Pohomaci va costa 15 Euro, iar la Cornelia si Lupu Rednic veti putea merge cu 35 de euro. La un calcul simplu, daca vreti sa mergeti la toate cele 3 concerte, veti plati 60+30_15 adica 105 euro, la care se adauga transportul si probabil cazzarea, daca nu locuiti in Dublin. O fi scump sau ieftin nu stiu, insa macar puteti alege intre concertul sustinut de Anda sau doua concerte de muzica populara. Cu siguranta ca prietenii nostri din Dublin ne vor povesti cum a fost la fiecare concert, caci indiferent de pret, sala va fi plina.

Alaturi de Cornelia si Lupu Rednic vor mai fi prezenti, Mihaela Belciu, Nicusor Tunea si Nicu Todea, iar spectacolul va avea loc la Green Isle Hotel la orele 19:00. Daca veti alege concertul sustinut de Nicolae Furdui Iancu veti asista si la prestatia extraordinara a celor de la Irish Dance Company. Distractie placuta in luna Mai!

Cornelia si Lupu Rednic la Dublin