Dragi romani din Irlanda, am decis sa creem un grup pe FaceBook special pentru cei ce posteaza anunturi legate de locurile de munca. Indiferent ca e vorba de o cerere de locuri de munca sau de o oferta, acum poti posta gratuit anuntul tau! Speram ca incet dar sigur sa marim numarul de membri ai grupului, astfel incat sa avem acolo persoane interesate de un loc de munca care-si vor rezolva problemele din ce in ce mai rapid. Evident ca nu vom adauga prietenii, nu este un grup destinat discutiilor generale ci doar problematicii legate de locuri de munca.

Grupul a fost creat pentru a nu fi considerati intrusi in alte comunitati de pe FaceBook, fiind cunoscut faptul ca oricat ai vrea sa faci bine, mereu se gaseste cineva care sa-ti puna bete in roate. Iata de ce am mers pe principiul ce-si face omul cu mana lui este de 10 ori mai util decat ceea ce primeste gratuit de la altii.

Acceptam in grupul nostru pe oricine este intersat de un loc de munca in Irlanda, vom gestiona fiecare postare in asa fel incat rezultatele sa fie cat mai bune, desigur in timp. Dar cum orice inceput trebuie tratat cu seriozitate, noi vom face tot posibilul ca perioada de start sa fie cat mai scurta. Tinand cont ca luna aceasta am fost deja vizitati de peste 1.162 de cititori unici, in doar 13 zile, avem speranta ca ceea ce facem noi este in folosul tuturor cititorilor.

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!

Intra pe FaceBook si plaseaza un anunt!