Romanii din Cork au acum ocazia sa se ajute intre ei, prin postarea de anunturi legate de locurile de munca disponibile in zona. Evident ca aici puteti posta orice fel de anunt, oferta sau cerere ce se adreseaza romanilor din provincia Munster. Ne gandim mai ales la cei ce lucreza ca bona, la ingrijirea batranilor sau la curatenie. Deja avem o comunitate destul de mare legata de acest tipuri de oferte, deci o largire a orizontului este mereu de apreciat.

Oferte de munca in Cork

Daca aveti oferte de munca in zona orasului Cork sunteti rugati sa le plasati aici, specificati ce salariu se ofera, programul de munca si alte informatii utile. Nu va zgarciti la cuvinte, nu costa bani, la fel cum tot gratis se poate posta pe site-ul nostru. Acelasi sfat il dam si celor ce cauta de munca in Cork, sa specifice unde se afla, ce calificari au, cum stau cu limba engleza si daca au cazarea asigurata. Nu scrieti doar “caut de munca” sau am nevoie urgenta de un loc de munca, caci asta este evident, incercati sa dati un motiv cititorilor sa va contacteze. Dupa ce ati plasat anuntul pe site, distribuiti pe FaceBook pagina pe care ati postat pe site oferta voastra, astfel ea va capata “greutate” si va fi gasita de mai multa lume interesata in astfel de anunturi.

Aveti la dispozitie si pagina noastra de FaceBook – Diaspora, pe care o puteti gasi in subsolul acestui articol, va sfatuim sa dati like pentru ca atunci cand apar noi oferte de munca sa fiti primii care afla. In speranta ca am dat deja startul la rubrica dedicata special orasului Cork si regiunii Munster, va uram succes si mult noroc.

Cork - Irlanda