Pe 17 martie irlandezii sarbatoresc Sfantul Patrick, ieri cu o zi inainte de aceasta sarbatoare importanta in Bucuresti romani si irlandezi au sarbatorit intr-un mod inedit aceasta zi. Cimpoieri de pe la noi, imbracati in haine traditionale si irlandezi imbracati haios si preponderent in verde, precum si o formatie de cimpoieri din Scotia au facut un chef pe cinste.

Intrebarea este cum au petrecut romanii din Irlanda de Sfantul Patrick? Sarbatoresc azi, au sarbatorit ieri? Ce le va aduce Sfantul Patrick romanilor din Cork, Dublin sau Limerick? Recunosc ca mi se pare mai interesanta sarbatoarea irlandeza decat chestia aia cu bostani importata de la americani.

Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc celor 100 de romani din grupul de pe FaceBook – romanii din Cork care in afara de faptul ca m-au primit cu bratele deschise, au ajutat intr-o singura zi pe unul din cititorii nostri prin raspunsuri prompte si la obiect.

Tot cu ocazia aceasta as dori sa stiu cam despre ce ati dori sa scriem pe site, cum putem interactiona mai bine, ce alte grupuri ne recomandati pe Facebook, unde evident sa fim primiti fara suspiciune, caci nu dorim sa ne facem reclama, ci din potriva, vrem sa ajutam cititorii, care spere bucuria noastra au depasit 300 pe zi. Alege si tu din cele sase simboluri pe cel pe care ti-l doresti cel mai mult! Pipa simbolizeaza de fapt faptul ca te vei lasa de fumat! Cat costa acum tigarile in Irlanda?

Sfantul Patrick intre romani