Probabil ca anul 2014 va fi unul de cumpana pentru multi romani, caci odata cu liberalizarea pietei pentru noi in toata Uniunea Europeana, toti emigrantii din Romania vor fi pe picior de egalitate. Cei ce cauta locuri de munca vor trebui sa le caute de acum mai insistent pe site-urile legale – sau mai corect in cele in care sunt oferte de munca legale.

Cei ce vor sa inceapa o afacere in Irlanda, sunt poftiti aici sa discutam cum si ce se poate face. Evident ca situatiile sunt diferite, insa va dau cateva idei de afaceri, caree ar putea merge suficient de bine, cum este acest Vitalie, care precum vedeti se ocupa de ingrijirea proprietatilor, vopsit gardul, taiat iarba, lucruri simple, platitre bine si care nu cer bataie de cap.

O sa revenim asupra subiectului ingrijirii de batrani in Irlanda, caci este unul destul de important.  Una din variantele la care ar trebui sa va ganditi, este schibul pentru concedii, sa zicem ca va luati doua sau chiar trei luni libere pentru a sta cu familia. De ce sa nu aveti pe cineva care sa va schimbe, formati un grup de trei persoane care sa lucreze la aceiasi familie, va fi mai usor si mai bine pentru toti. Evident asteptam si ideile si parerile voastre.

Moldoveni in Irlanda