Asa cum era de asteptat, vom incepe cu rubrica locuri de munca in Irlanda, urmand ca pe parcurs sa dezvoltam o retea in functie de orase si regiuni [ comitate ], pentru ca indiferent de ce se crede, cele mai cautate informatii sunt legate de gasirea unui loc de munca in Irlanda [ pentru cei ce sunt deja aici sau doresc sa emigreze in curand ].

Romanii s-au integrat destul de bine in Irlanda, chiar si inainte de 1 ianuarie 2014, dar acum cand nu mai sunt restrictii pe piata muncii pentru romani si bulgari, lucrurile s-au simplificat destul de mult.

Aceasta pagina se adreseaza ata celor ce vor sa gaseasca un loc de munca in Irlanda dar si celor ce pot oferi locuri de munca sau informatii despre acestea. Vom avea spatii speciale pentru cei ce cauta si ofera locuri de munca in Irlanda ca bona, menajera sau ingrijire batrani.

Irlanda est una din tarile unde romanii si-au gasit mereu de munca in agricultura, deci daca va doriti un asfel de serviciu, nu ezitati sa va informati in legatura cu aceste anunturi, care se gasesc pe site-urile oficiale.

Romani in Irlanda