Am decis sa adaugam la sectiunea forum doua noi articole, venite in sprijinul celor ce cauta un magazin romanesc sau cu produse traditionale romanesti in Irlanda. Evident ca ne dorim colaborarea cu aceste magazine, chiar si cu cele online, care ofera astfel de produse, insa asta depinde pana la urma doar de proprietarii lor.

Cum suntem inca la inceput puteti sa ne dati adresele si de la baruri sau restaurante romanesti aflate in Dublin sau oriunde in Irlanda. Acest site isi propune sa ajute si sa promoveze in mod gratuit comunitatea romaneasca din Irlanda [ inclusiv pe cea din Irlanda de Nord ], prin urmare va rugam sa ne priviti cu ingaduinta in primele luni de functionare, suntem si noi oameni, avem serviciu si familie, deci ceea ce facem este rodul muncii noastre, o echipa de entuziasti [ de fapt suntem doar trei, dar speram sa va alaturati si voi, cititorii ], in timpul ramas liber.

Cat am stat in Irlanda, mai bine de trei ani, am dus dorul ingredientelor noastre de acasa, ma refer la cele pur romanesti, nu la cele pe care le gasim din ce in ce mai des in market-uri si Mall-uri. Ce ziceti de o cascavea de pe Valea Doftanei sau de branza de la Sibiu?

Produse romanesti in Irlanda