Site-ul nostru principal – cel al romanilor din insulele britanice – este un site ce se poate intretine singur, avand in vedere diversitatea articolelor ce se pot scrie pe un site al diasporei romanesti, insa unul de nisa, asa cum este cel al romanilor ce traiesc in Irlanda, nu poate supravietui fara aportul vostru. prin urmare speram ca pana la ziua Sfantului  Patrick – o sarbatoare extraordinara a irlandezilor sa reusim sa facem un colectiv de initiativa, care sa ne ofere din cand in cand, cel putin odata pe saptamana informatii de la comunitatea romaneasca din Irlanda.

Colegii nostri din Munchen au reusit sa aduca zilnic cel putin 2000 de cititori, cred ca noi cei din Irlanda vom reusi sa-i depasim. E un fel de concurs, fara premii materiale, dar cu siguranta cu un mare premiu de suflet, acela ca am reusit sa demonstram ca noi romanii nu suntem mai prejos decat alte natiuni, ca putem face impreuna la fel de mult, daca nu cumva mai mult, prin urmare, daca ai ajuns aici spune cate ceva despre viata ta aici, despre ce anume te atrage in Irlanda sau de ce nu, ce te face sa vizezi ca intr-o zi vei reveni in Romania.

Pentru a scrie un articol pe site-ul nostru e suficient sa-l postezi in formularul de mai jos, sau sa ceri sa devii editor pe acest site. Postarea de anunturi pe site-ul nostru este gratuita, atata timp cat nu este un mod de a castiga bani de pe urma sa.

forum romanii din Irlanda