Azi este 1 aprilie, teoretic trebuia sa va pacalesc, insa din pacate nu prea am chef, dar totusi am sa va povestesc ceva comico-tragic, dintr-un sat din Ialomita. Satul respectiv, al carui nume nu o sa-l pomenesc aici, din jena pentru locuitorii sai, este condus de un primar, asa cum este si normal. Anormal este insa primarul, care a instalat pe bani grei, 200 de indicatoare rutiere prin tot satul. Asa ca sa fie, sa nu cumva sa te ratacesti.

Daca veniti acasa cu masina, si treceti pe drumul ce uneste Moldoveni de Adâncata, aveti sansa sa vedeti pe o lungime de 9 kilometri cele 200 de indicatoare rutiere, puse parca pe post de araci si care mai mult incurca decat descurca.

Inventia primarului a costat “doar” 200.000 de lei, evident luati de la judet, caci satul respectiv e sarac lipit, doar stabii au un venit constant si substantial, primit evident pentru initiative de acest fel. Ce face prefectul? Dar ce sa mai intrebam in zadar ce face sau cine face, doar de asta am plecat de acasa, sa nu mai vedem atata dezastru, sub ochii oricui are chef sa  vada, asa ca ramane sa intreb doar: cine face transport din Irlanda pana in Romania? Macar sa facem si ceva util cu acest articol sosit chiar de 1 aprilie!

Ialomita