Site-ul romanilor din Irlanda a ajuns deja la un an si jumatate de activitate, iar noi facem un mic review retrospectiv pentru cititorii nostri. La capitolul realizari cred ca ar trebui amintit faptul ca am ajuns in acest moment la peste 3.000 de vizitatori pe zi, adica depasim deja 90.000 de vizitatori unici pe luna. Evident ca nu este mult, insa putem spune ca ne-am atins obiectivul. Inca nu ne-am gandit daca este sau nu oportun sa deschidem si grupri de discutii pe facebook, sunt deja destule. Analizam si poate discutam cu voi daca ar fi sau nu cazul.

Romanii din Irlanda dupa un an si jumatate – din 2014 – 2015

O sa ne intrebati cum am reusit sa aducem alaturi de noi atatia cititori in fiecare luna. In primul rand ne-am straduit sa fim gasiti usor, apoi am avut mereu grija sa oferim doar informatii de calitate, poate ca insuficent pentru ceea ce inseamna comuitate romaneasca in Irlanda, dar ceea ce oferim este verificat si studiat inainte de publicare.

Regrete: poate ca daca am fi fost mai activi pe grupurile romanilor din Dublin, Cork sau Limerick ar fi fost mai bine pentru toata lumea, insa evident nu poti sa nu accepti ca exista si concurenta in domeniul internetului.

Ce ne propunem: speram sa reusim in perioada ce urmeaza sa dezvoltam mai bine departamentul de marketing, sa putem oferi o sectiune de publicitate pentru firmele romanesti, momentan precum vedeti avem prezente doua firme de transport, care din pacate nu pot asigura cheltuielile de intretinere ale site-ului. Daca doresti sa devii agent publicitar pentru romanii din Irlanda va asteptam aici sau pe facebook, jumatate din venituri fiind ale voastre!

breaking-news-ie