Stateam si ma gandeam ca o pagina a romanilor din Cork under sa fie afisate informatii utile, de genul unde sa-ti repari calculatorul, sau un service auto unde sa fii servit ca la carte in functie de bugetul fievaruia ar fi ceva util pentru comunitatea romaneasca din Cork. Asa ca zis si facut, iata pagina la care ma gandeam. Nu spun cat ar fi de interesant sa descoperim ca avem si romani care ofera astfel de posibilitati – servicii.

Recunoasc ca ma bate gandul sa ma mut in Cork, daca as sti sigur ca aici sunt macar 500 de romani, cred ca planul meu ar putea da roade. Nu va zic despre ce e vorba, inca analizez posibilitatile si sansele de a lichida afacerea actuala. Daca tot suntem la rubrica servicii, poate ne zice cineva cam cat costa si la ce calitate sunt serviciile de internet in Cork, unde te abonezi la ele, etc.

Ar mai fi util sa stim daca sunt agentii imobilare in Cork, care sunt cele la care ati apelat voi, cam care sunt chiriile in functie de zona, ma gandesc ca fiind un oras cu 120.000 de locuitori, oportunitati sunt multe. La fel de interesant ar fi sa discutam intr-un articol viitor despre infiintarea unei firme in Irlanda, costuri, contabilitate – poate sunt contabili romani in Cork, ar trebui sa promovam colegii nostri, chiar si avocati ar fi bine. Iata ca am gasit cateva subiecte pe care sa le discutam si sa le analizam pe Facebook si sa le punem apoi in aplicare.

Locuri de munca in Cork