O veste buna pentru moldovenii din Irlanda, Zinaida Julea va fi prezenta anul acesta pe data de 15 martuie la Dublin, unde va sustine un concert pentru comunitatea moldoveneasca din Irlanda, dar si pentru iubitorii de muzica populara aurtentica. Desi nu va fi chiar de ziua femeii, concertul va purta numele “Sarut femeie mana ta”, iar cei ce stiu repertoriul Zinaidei Julea stiu la ce sa se astepte.

Concert Zinaida Julea la Dublin

Cu ocazia zilei femeii Zinaida Julea va fi prezenta intr-un concert de zile mari la Dublin, unde toti moldovenii din Irlanda se pare ca vor fi prezenti. Biletul va costa 20 de lire, nici prea scump dar nici prea ieftin, insa spectaclul va fi pe masura asteptarilor. Iata si cateva date pentru romanii care vor dori sa mearga la concert si nu au auzit pana acum de Zinaida Julea.

Zinaida Julea s-a nascut in anul 1951 la data de 2 decembrie, in raionul Anenii noi, localitatea  Hirbovat. Desi cariera sa este lunga si remarcabila, totusi impreuna cu renumitul maestru Corneliu Botgros Zinaida Julea a cunoascut succesul mai mult ca oricand.

Cantelecele Zinaidei Julea te fac sa tresalti de bucurie, sa uiti de necaz si sa te umpli de energie pozitiva. La orioce concert al ei simti ca te furnica talpile, iar daca nu crezi, te invitam sa cauti cateva melodii cu Zinaida Julea pe YouTube. Sambata 15 martie esti invitat la concert, te asteapta Zinaida Julea si orchesta!

Zinaida Julea in Irlanda - 15 martie 2014

Zinaida Julea in Irlanda – 15 martie 2014